Disclaimer

Algemeen

Onderstaande is van toepassing op de websites en webapplicaties die Booxs B.V. beschikbaar stelt. Gebruik je de website, dan stem je automatisch in met deze disclaimer.

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Hieraan kun je geen rechten ontlenen. Wijzigingen en typefouten zijn voorbehouden. We spannen ons in om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk is. Booxs B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor schade, die hoe dan ook is ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van deze website. Voor de inhoud van materialen die derden op de website plaatsen, zijn we niet verantwoordelijk. Degene die deze informatie aanlevert, is zelf verantwoordelijk voor de inhoud. Informatie die van essentieel belang is voor de gebruiker, dient hij altijd zelf op juistheid te checken.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder waarschuwing vooraf worden gewijzigd. We doen ons uiterste best om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar we aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) onbereikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Booxs B.V. of bij derden die met hun toestemming (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Booxs B.V. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook, mag alleen nadat Booxs B.V. toestemming heeft gegeven.

Leveringsvoorwaarden

Booxs B.V. hanteert voor haar handelsproducten algemene leveringsvoorwaarden. Voor alle grafische leveringen gebruiken wij leveringsvoorwaarden van de KVGO voor de grafisch industrie. Deze zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten met Booxs B.V.
De voorwaarden kan je downloaden, inzien en/of printen.

Privacy

Op het gebruik van onze website is ons Privacy Statement van toepassing.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op via onze klantenservice of stuur een brief naar:

Booxs B.V.
Nijverheidstraat 1
4143 HN Leerdam